Goed nieuws voor fans van Manchester City. De voetbalclub heeft nu een eigen smart band die je helpt op de hoogte te blijven van al het nieuws omtrent de club. Een timer telt af tot de aftrap van een wedstrijd, tijdens de wedstrijd krijg je live statistieken en doelpunten, je kunt stemmen over diverse zaken van de club of deelnemen aan een quiz. Ook al het nieuws over Manchester City krijg je direct op de smart band te lezen.

De Fantom smart band is ontworpen door de Zweedse startup Turnpike Group. De eerste versie die nu verkrijgbaar is heeft als thema Manchester City, wat natuurlijk ideaal is voor fans van de Engelse voetbalclub. Er komen binnenkort ook versies op de markt van andere sportteams en zelfs van muziekartiesten.

Fantom smart band is geen activity tracker


Alhoewel de Fantom smart band eruitziet als een activity tracker, heeft het verder geen mogelijkheden om workouts te tracken of notificaties van je smartphone door te sturen. Dit maakt dat dit product enkel en alleen voor de echte Manchester City-fans bedoeld is. De Fantom smart band is daarom ook alleen voor een kleine niche, die verder voor andere mensen niet interessant is. Toch komen er binnenkort meer versies op de markt voor andere sportclubs en muziekartiesten, dus wellicht kom je als fanboy of fangirl straks vanzelf een versie tegen die wel helemaal bij je past. Meer informatie over de Manchester City-versie van de Fantom smart band vind je op de website van Fantom.