FireFlies Audio is op het idee gekomen om draadloze oordopjes op de markt te brengen, die ook nog eens betaalbaar zijn. Het resultaat zijn de FireFlies, oordopjes die draadloos te gebruiken zijn. Om de doppen, die over een hoogwaardig geluid schijnen te beschikken, op de markt te kunnen brengen, is een Kickstarter-project gestart.

Wat zijn FireFlies

FireFlies zijn oordopjes die honderd procent draadloos zijn te gebruiken en waar je geen fortuin aan uitgeeft. "Ons doel was om oordopjes te creëren met een hoge kwaliteit, comfort en duurzaamheid, en om ze betaalbaar te maken", zo valt te lezen bij de Kickstarter-campagne. De oordopjes zijn te verbinden aan alle apparaten die gebruik maken van Bluetooth. Het voordeel met deze campagne is overigens dat de hele ontwikkeling van de FireFlies al geregeld is. De makers hebben nu alleen een grote order nodig om de oordopjes echt op de markt te kunnen brengen.

Prijs en beschikbaarheid

Om aan een grote order te komen, zijn de makers momenteel druk bezig met het verkopen van de draadloze dopjes. Terwijl de retailprijs 150 dollar gaat bedragen, kun je als early bird nu voor 79 dollar de eigenaar worden van een setje oortjes. Je krijgt ze dan in september geleverd. Het pakket dat je ontvangt bestaat uit een setje oordopjes, een chagring pod, silliconen opzetstukjes, locking wings en een micro USB-kabel. Tot op heden haalde FireFlies al bijna 56.000 dollar binnen. Het doel was 20.000 dollar.