Mogelijk zijn de nieuwste fitnesstrackers van Fitbit, de Fitbit Charge 2 en Fitbit Flex 2, al gelekt voor de officiële aankondiging. De nieuwe trackers zijn namelijk al gespot op reclamemateriaal dat de fabrikant mogelijk voor de apparaten wil gaan gebruiken.

Fitbit Charge 2 en Flex 2 te zien op reclamemateriaal

De geruchten doen al even de ronde, maar worden nu kracht bijgezet door gelekte reclameposters. Fitbit zou namelijk achter de schermen werken aan de opvolgers van de Fitbit Charge en de Fibit Flex. De opvolgers zouden de namen Fitbit Charge 2 en Fitbit Flex 2 met zich mee moeten krijgen en moeten voortborduren op wat de eerste generatie zo goed maakte. Op het materiaal is ook te zien dat de fitnesstrackers op 27 november onthuld zouden moeten worden, aangezien dat de datum op het scherm van de Charge 2 is.

Op basis van de gelekte afbeeldingen kunnen we zeggen dat de Fitbit Charge 2 een veel groter scherm krijgt dan zijn voorganger. Ook is de tracker veel groter dan bijvoorbeeld de Gear Fit van Samsung of de Microsoft Band. De Flex 2 zal grotendeels op zijn voorganger gaan lijken, met zijn slanke design en gebruik van led-lampjes. De verwachting is dat de nieuwe Flex goedkoper zal zijn dan de nieuwe Charge, al is het maar vanwege het gebrek aan een scherm. De fabrikant van de fitnesstrackers heeft nog niet gereageerd op de informatie.

fitbit-charge-2-lek

fitbit-flex-2-lek