De Fitbit Ionic is al een tijdje op de markt, maar een samenwerking met een groot sportmerk was er nog niet. De Apple Watch is te koop in een speciale Nike-editie en dus ging Fitbit aan de slag met Adidas. Vandaag heeft Fitbit meer informatie naar buiten gebracht over de speciale Adidas-editie van de Fitbit Ionic.

De Fitbit Ionic: Adidas editie is in samenwerking met bewegingsexperts van Adidas ontwikkeld. De smartwatch is bedoeld om sporters van alle niveaus te helpen om hun sportieve prestaties te verbeteren. De smartwatch heeft alle functies en eigenschappen van de gewone Fitbit Ionic en voegt daarnaast de Adidas Train-app toe met zes op het scherm gepresenteerde workouts voor kracht, conditie en snelheid.

Train-app, speciaal sportbandje en een speciale wijzerplaat

De speciale editie heeft daarnaast een tweekleurig sportbandje in de kleuren Ink Blue en Ice Gray en komt met een zilvergrijs aluminium frame. Ook de wijzerplaat is aangepakt. Op de Fitbit Ionic: Adidias-editie komt een speciaal door Adidas ontworpen wijzerplaat dat leverbaar is in vier kleuren.

De Adidas-editie van de Fitbit Ionic is vanaf nu verkrijgbaar in de voorverkoop via Fitbit.com. De smartwatch ligt op 19 maart 2018 in de winkels voor een prijs van 349,95 euro.