De Fitbit Versa is nu wereldwijd beschikbaar voor een prijs van 199,95 euro. De Versa is de lichtste metalen smartwatch op de Amerikaanse markt en bundelt eigentijds design, geavanceerde health- en fitnessfuncties en een batterij die tot ruim vier dagen meegaat met slimme extra’s en ondersteuning voor alle gangbare besturingsplatformen.

Fitbit Versa nu te koop

Het is vanaf nu mogelijk de Fitbit Versa te kopen voor 199,95 euro. De Versa draait op Fitbit OS 2.0 en maakt dagelijkse en wekelijkse gezondheids- en conditiedata ook onderweg toegankelijker dankzij een nieuw ontworpen dashboard met onder meer actiegerichte en motiverende boodschappen, handige tips en tricks en aanmoedigingen om je te helpen je bewegings- en conditiedoelen te bereiken. Een voorbeeld van de geavanceerde health- en fitnessfuncties is de gepersonaliseerde on-screen workouts met Fitbit Coach. 

Maar er is ook de verbeterde 24/7 PurePulse-hartslagmeting, meer dan vijftien trainingsopties, een automatische SmartTrack-zwemmodus (de Versa is tot vijftig meter diep waterbestendig) en automatische registratie van je slaapfases. Naast de nieuwe snelle antwoorden voor Android-gebruikers biedt Versa allerlei andere slimme functies: app, agenda, oproep- en sms-meldingen van je smartphone; toegang tot Fitbit’s groeiende App Gallery met keuze uit meer dan zevenhonderd populaire apps van ontwikkelaars en bekende sportmerken.

Maar ook Fitbit Labs, plus aanpasbare wijzerplaten, en on-device muziek voor extra motivatie met toegang tot Deezer, en je eigen favoriete afspeellijsten. De Versa ondersteunt al deze functies en mogelijkheden met een batterij die tot ruim vier dagen meegaat. De Fitbit Versa is overigens, net als alle andere Fitbit-apparaten, geschikt voor Android, iOS en Windows. 

Prijs en beschikbaarheid

De Fitbit Versa is per direct verkrijgbaar bij (online) winkels van Fitbit-partners, voor 199,95 euro, uitgevoerd met zwarte polsband en zwart aluminium frame, grijze polsband met zilverkleurig aluminium frame en perzikkleurige polsband met roségoud aluminium frame. De accessoires zijn geprijsd van 29,95 euro tot 99,95 euro. De Fitbit Versa Special Edition is leverbaar voor 229,95 euro met lavendelkleurige band en roségoud aluminium frame, of houtskool band met grafiet aluminium frame; beide met een extra zwart-klassieke band.