Fitbit heeft laten weten dat er dit jaar nog twee Fitbit-producten zullen verschijnen. Dat maakt de bestuursvoorzitter van het het bedrijf bekend. De nieuwe fitnesstrackers moeten aan het einde van jaar beschikbaar zijn, laat dezelfde voorzitter weten.

Nog meer producten van Fitbit onderweg

Dit jaar verschijnen er nog meer producten van Fitbit, laat de bestuursvoorzitter en oprichter van het bedrijf weten tijdens een belangrijke vergadering. De nieuwe producten (waarschijnlijk worden het fitnesstrackers) moeten aan het einde van jaar beschikbaar zijn. Eerder dit jaar bracht het bedrijf al de Alta en de Blaze uit. Maar wat er nu nog op de planning staat, is helaas niet bekend. De fabrikant gebruikt het woord 'producten'; dat kan betekenen dat er nieuwe hardware, maar ook nieuwe software gelanceerd zou kunnen worden.

Eerder doken er twee merknamen op bij de USPTO, de United States Patent and Trademark Office. Daar moeten bedrijven patenten en merknamen registreren om ervoor te zorgen dat deze beschermd zijn op de Amerikaanse markt, in dit geval de markt voor digitale gezondheid. Het gaat hier om de merknamen Fitbit Charge 2 en Flex 2, wat mogelijk dus beide opvolgers zijn van de Charge en de Flex. Dat zijn twee fitnesswearables die het bedrijf heeft uitgebracht voor het lagere segment van de gezondheidsmarkt. Wellicht zijn dit de nieuwe trackers.