Fitnesstrackerfabrikant Fitbit werkt momenteel aan twee nieuwe fitnesstrackers, als we de geruchten mogen geloven: de Charge 3 en Blaze 2. De nieuwe, onaangekondigde, fitnesstrackers moeten in 2018 op de markt verschijnen, aldus de geruchtenmakers.

Nieuwe fitnesstrackers van Fitbit onderweg - gerucht

Bloomberg meldt dat Fitbit momenteel aan twee nieuwe fitnesstrackers werkt. Het zou gaan om de opvolger van de Charge 2 en de Blaze, in de vorm van Charge 3 en Blaze 2. Ook zou de Aria-weegschaal van een update worden voorzien. Helaas zijn er op moment van schrijven geen details beschikbaar over de nieuwe modellen. Het is in elk geval niet vreemd dat het bedrijf nieuwe versies van bestaande producten wil uitbrengen. Desondanks blijft een smartwatchhybride als de Blaze een opmerkelijke keuze, met de eigen smartwatch op komst.

Over die smartwatch gesproken: Bloomberg meldt ook dat het personeel van Fitbit niet echt gelooft in het project. Sommige medewerkers vinden het een ondergeschikt project waar het bedrijf nooit aan had mogen beginnen, terwijl andere medewerkers roepen dat de mensen intern nooit echt in het project hebben geloofd. De fabrikant ontkent dat haar medewerkers dit hebben gezegd of dat er andere problemen zijn en dat het project goed op weg is naar succes. Wanneer de smartwatch wordt gepresenteerd, is helaas nog niet bekendgemaakt.