Withings heeft naar buiten gebracht dat zijn fitnesstracker Withings GO vanaf nu te bestellen is via de officiële website van het bedrijf. De fitnesstracker met e-ink-scherm werd al gepresenteerd tijdens CES, maar pas vanaf nu is de wearable ook daadwerkelijk te bestellen.

Wat is de Withings GO?

Vanwege het speciale e-ink-scherm waarover de fitnesstracker beschikt, verbruikt het apparaat niet veel energie. Daardoor kan het scherm altijd aan staan. Daarnaast heeft de tracker een aantal fijne functies. Zo kan de armband stappen tellen, de afgelegde afstand bijhouden, het aantal verbrande calorieën in de gaten houden en een activiteit analyseren. Ook de nachtrust wordt in de gaten gehouden door de Withings GO.

Bovendien kan de fitnesstracker tot 50 meter diep tegen water. Je hoeft de band dus niet af te doen als je gaat zwemmen. Op het scherm van de fitnesstracker kun je zien in hoeverre je je doel al hebt bereikt. Ook kan de tijd worden weergeven op het scherm. De celbatterij in het apparaat gaat tot 8 maanden mee en is vervolgens gewoon te vervangen. De Withings GO werkt met zowel Android als iOS. Daarbij raadt het bedrijf zijn eigen applicatie aan: Health Mate.

Withings Go 2

De prijs van de Withings GO

Liefhebbers die de nieuwe fitnesstracker graag willen bestellen, doen er goed aan om dat nog voor 31 mei te doen. In dat geval hoef je namelijk geen verzendkosten te betalen. De prijs van de draagbare gadget bedraagt 69,95 euro. Het apparaat is leverbaar in vijf verschillende kleuren: zwart, groen, geel, rood en blauw.