Er zijn enkele foto's opgedoken waar we mogelijk de verpakking van de Apple Watch op te zien krijgen, evenals die van de banden. Is dit de manier waarop we de Apple Watch straks in de winkels zien liggen of thuisgestuurd krijgen?

De Apple Watch-verpakking vastgelegd op foto's

Vandaag zijn er een aantal foto's opgedoken van wat mogelijk de Apple Watch-verpakking en de verpakking van de lost te kopen horlogebanden kan zijn. De foto's doken op bij het Instagram-profiel van ene Jeremy Gan, die sinds enkele uren zijn profiel op privé gezet heeft. Op de foto's zien we de 42 mm roestvrijstalen Apple Watch, inclusief Milanese Loop, op een plateau staan, met zijn, naar alle waarschijnlijkheid, originele verpakking. Op de andere foto zien we een doos waarin de band van de Apple Watch wordt geleverd.

apple-watch-verpakking

Het verhaal dat nu de ronde doet, is dat de foto's zijn gemaakt op de redactie van de Daily Mail en het zou best nog wel eens kunnen zijn dat die publicatie de Apple Watch van tevoren heeft ontvangen om hem eens grondig aan een test te kunnen onderwerpen, in ruil voor een mooi artikel. Desondanks is het moeilijk om te zeggen of de foto's 'echt' zijn en of we hier dan ook met de echte verpakking van de Apple Watch te maken hebben. Er zijn immers al neppe Apple Watches op de markt en daar kan dit de verpakking van zijn.

apple-watch-band-verpakking

Begin maart van dit jaar kondigde Apple de de Apple Watch aan. De Apple Watch is een smartwatch van Apple, die je kunt koppelen aan je iPhone. Het onlangs vrijgegeven iOS 8.2 bereidt je iPhone alvast voor op de lancering van het slimme horloge, wanneer die eind april in een aantal landen, waaronder Duitsland en Groot-Brittannië, uitkomt. Verder kwam laterg naar buiten dat de Apple Watch niet helemaal waterdicht is en dat Apple het afraadt het horloge onder water te dompelen. Onduidelijk is wanneer de Watch naar Nederland komt.