Er zijn foto's gelekt waarop we mogelijk voor het eerst kennismaken met de Asus ZenWatch 3, de smartwatch die waarschijnlijk tijdens IFA wordt onthuld. Deze smartwatch heeft een rond, in plaats van een vierkant scherm. Ook lijkt het horloge veel dikker te zijn.

Is dit de Asus ZenWatch 3?

Eerder deze week kwamen we de Asus ZenWatch 3 al tegen in een FCC-notering. Maar vandaag zijn de eerste foto's van een hands-on-ervaring al online gezet, waarop we dus mogelijk voor het eerst kennismaken met de ronde smartwatch. We houden het voorlopig nog even op 'mogelijk', aangezien Asus zelf het slimme horloge nog niet heeft aangekondigd en we niet kunnen controleren of het hier ook echt om de real deal gaat. Maar het heeft alle schijn van wel, waardoor we de foto's toch graag delen op Wearables Magazine.

asus-zenwatch-3-lek-foto-2

We weten mogelijk ook al enkele details over de smartwatch. De verwachting is dat je het apparaatje met een micro-usb-kabel moet opladen; dat kan waarschijnlijk niet draadloos. Ook is er bluetooth 4.2 en wifi aanwezig, met ondersteuning voor zowel 2,4GHz als 5GHz. Verder is goed op de foto's te zien dat de Asus ZenWatch 3 drie fysieke knoppen heeft, waarvan nog niet bekend is wat we ermee kunnen doen. Daarnaast lijkt het horloge erg dik te zijn. De verwachting is dat Asus de ZenWatch 3 tijdens de IFA-beurs in Berlijn zal aankondigen.

asus-zenwatch-3-lek-foto-5

asus-zenwatch-3-lek-foto-4

asus-zenwatch-3-lek-foto-3