Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar de BenQ W1700 Ultra HD HDR projector, de Sonos One-speaker en geven we een overzicht van alle aangekondigde apparaten op de Mobile World Congress.

De nieuwste tablets, phablets en convertibles van MWC 2018 op een rij

De afgelopen week was Tablets Magazine aanwezig op de Mobile World Congress in Barcelona. Hier hebben we onder andere de Samsung Galaxy S9 en de Huawei MediaPad M5-tablets met eigen ogen mogen aanschouwen. De hoogste tijd om terug te kijken op alle aangekondigde producten in deze round-up van de MWC 2018.

Review: BenQ W1700 Ultra HD HDR projector

De BenQ W1700 is een Ultra HD HDR projector voor de prijs van een middenklasse televisie. Hiermee valt deze klasse projectoren nu binnen bereik van de gemiddelde consument. Eric ging aan de slag met deze projector en deed een uitgebreide test. Hoe het zit met de prestaties van deze projector lees je in de review van de BenQ W1700 Ultra HD HDR projector.

Review: Honeywell Lyric C2 Wi-Fi Beveiligingscamera

De Honeywell Lyric C2 Wi-Fi beveiligingscamera is de opvolger van de Lyric C1. Honeywell heeft een aantal verbeteringen uitgevoerd ten opzichte van de eerste versie. Is de uitstekende videokwaliteit voldoende voor een goede beoordeling? Wesley vertelt je er alles over in de review van de Honeywell Lyric C2 Wi-Fi Beveiligingscamera.

Beste games van het voorjaar

Ook dit voorjaar verschijnen er weer mooie games voor de spelcomputers. In dit overzicht praat Wesley je helemaal bij over toppers als Monster Hunter: World, Lost Sphear, Shadow of the Colossus en andere games. Welke games horen op jouw verlanglijstje thuis voor de komende maanden? Je leest het in het overzicht van de beste games van het voorjaar.

Review: Sonos One

De Sonos One is niet zomaar een nieuw jasje voor de populaire PLAY:1-speaker. Ondanks de gelijkenissen is het toch een andere speaker. Maar het draait deze keer eigenlijk niet rond nieuwe audiotechnologie, maar wel om de aanwezigheid van een microfoon en de ondersteuning voor stemsturing. Jamie legt de Sonos-speaker op de pijnbank in de Sonos One review.