Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar een goedkope robotstofzuiger en een achtergrond over inbranden bij OLED-televisies.

Review: iRobot Roomba 671

De Roomba 671 van iRobot is een nieuwe, relatief goedkope robotstofzuiger van het merk, met een aantal slimme sensoren aan boord. Het apparaat heeft een prijskaartje van 349 euro en dat is relatief laag — kun je voor dat bedrag toch een goedkope slimme stofzuiger krijgen? Wesley zocht het voor je uit in de review van de iRobot Roomba 671.

Review: Huawei Mate 20 Lite

De Huawei Mate 20 Lite is een nieuwe midrange smartphone van het Chinese merk. Op het eerste gezicht lijkt dit een prima toestel te zijn, zeker voor dagelijks gebruik. Maar voor wie toch wat meer uit z’n smartphone wil halen, hoeft dit niet de beste keuze te zijn. Hoe dit precies zit? Je leest het in de review van de Huawei Mate 20 Lite.

Achtergrond: Hoe groot is het gevaar op inbranden bij OLED?

OLED-televisies bieden fantastische beeldkwaliteit, maar er blijft de vraag hoe het zit met inbranden. Is ‘burn-in’ effectief een probleem, is het tijdelijk of permanent en hoe kan je het dan best vermijden? Zijn er bepaalde kijkers die beter voor lcd kiezen? Eric probeert antwoord te geven op al deze vragen in het artikel Achtergrond: Hoe groot is het gevaar op inbranden bij OLED?

Review: Anthem STR Integrated

Anthem uit Canada heeft met zijn AV-receivers een stevige reputatie opgebouwd, mede dankzij de eigen ontwikkelde ARC-kamercorrectie. Dat systeem vindt nu zijn weg naar de STR, een stereoversterker die niet enkel ARC maar ook een hoge graad van instelbaarheid biedt. Voer voor mensen die graag hun luisterkamer helemaal tot in de puntjes afregelen. Jamie heeft de stereoversterker uitvoerig getest. Lees het in de review van de Anthem STR Integrated.

De beste smartphones en tablets van dit moment (herfst 2018)

Ieder kwartaal brengen we je een overzicht van de beste smartphones en tablets in onze uitgebreide koopgids. De herfst is inmiddels aangebroken. De afgelopen maanden zijn er verschillende nieuwe smartphones op de markt verschenen. De hoogste tijd om te kijken welke smartphones de moeite waard zijn. Je leest de overzichten van Tom in de artikelen Beste smartphones en Beste Tablets van dit moment.

Review: Teufel Cinebar Pro

Teufel heeft afgelopen zomer een nieuwe soundbar op de markt gebracht in de vorm van de Cinebar Pro. Dit model komt met een stevige prijs, maar beschikt dan ook over indrukwekkende specificaties, diverse features en een krachtige, draadloze subwoofer. In deze review bekijkt Martijn of de Teufel Cinebar Pro aan de hoge verwachtingen kan voldoen. Lees er alles over in de review van de Teufel Cinebar Pro.