Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar de Micromega M-One M-150-versterker, de Sony KD-55XF8505-televisie en een overzicht van de beste tablets en phablets van dit moment.

Review: Sony KD-55XF8505 (XF85-serie) Ultra HD HDR lcd-tv

De Sony KD-55XF8505 (XF85-serie) is een mooie illustratie van de compromissen die je maakt voor een subtopper. Het IPS-paneel maakt het toestel minder geschikt voor thuisbioscoop omgevingen waar je verduistert. Hier staan echter heel wat goede eigenschappen tegenover, zoals de helderheid van het scherm, de prima bewegingsscherpte en de uitstekende kleurweergave. Eric heeft de afgelopen week een uitgebreide recensie geschreven over de Sony KD-55XF8505 (XF85-serie) Ultra HD HDR lcd-tv.

Overzicht van de beste tablets en phablets van dit moment (lente 2018)

Wesley zette de afgelopen week de beste tablets en phablets voor de lente van 2018 voor je op een rijtje. Ook convertibles en hybrides worden meegenomen in de lijst. Het overzicht is tot stand gekomen door te kijken naar de prijzen, de ervaringen van gebruikers en onze eigen recensies. Zoek je een nieuwe tablet of phablet? Lees dan het overzicht van de beste tablets en phablets van dit moment.

Review: Micromega M-One M-150

Denk aan een forse, traditioneel ogende versterker zoals je die kent van merken als Audio Research of McIntosh en neem daar qua design zoveel mogelijk afstand van. Je eindigt dan wellicht met een toestel zoals de M-One van Micromega. De eerste keer dat we dit toestel zagen als prototype was op de CES twee jaar geleden. Toen dachten we spontaan en wat oneerbiedig: “Dit is een rare plaats voor een high-tech weegschaal”, een indruk die versterkt werd door de feloranje kleur van het prototype. Deze week heeft Jamie de versterker eindelijk zelf mogen testen. Je leest er alles over in de review van de Micromega M-One M-150.

How to: Hoe stel ik mijn av-receiver beter in?

Weinig toestellen zijn zo complex als een AV-receiver. Een moderne receiver heeft ongelooflijk veel instellingen, waardoor je al gauw iets fout kunt doen of een belangrijke optie vergeten. Jamie schreef daarom deze checklist, waarmee je meer uit jouw surroundopstelling kunt halen. Je leest er alles over in How to: Hoe stel ik mijn av-receiver beter in?

Veilig gebruik van slimme producten

Als het referendum van de afgelopen week ons één ding wijzer heeft gemaakt, dan is het wel dat privacy nu echt op de kaart staat. Privacy en veiligheid zijn echter minstens zo belangrijk bij het gebruik van slimme producten. Hoe kun je nu onder andere beveiligingscamera's, gadgets en slim kinderspeelgoed zo veilig mogelijk gebruiken zonder dat je aan privacy hoeft in te leveren? Tom heeft het enige tijd geleden al voor je uitgezocht in het artikel Zo gebruik je slimme producten op een veilige manier.