Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar de OnePlus 6T en een slimme koelkast van Samsung.

Review: Samsung Family Hub 3.0 slimme koelkast

De Samsung Family Hub slimme koelkast werd voor het eerst gepresenteerd tijdens CES 2016. Inmiddels zijn we aangekomen bij versie 3.0 en deze is sinds enkele maanden te koop in Nederland. Er zijn twee modellen beschikbaar: de RS68N8941SL betreft een Amerikaans model (side-by-side) met watertap en ijsdispenser en heeft een netto-inhoud van 593 liter. Voor deze recensie kijkt Bart naar de andere variant: de RB38M7998S4 (upside-down) met een netto-inhoud van 356 liter. Lees er alles over in de review van de Samsung Family Hub 3.0 slimme koelkast.

Review: OnePlus 6T

De OnePlus 6T is mogelijk het eerste toestel van OnePlus dat gebruikers meer redenen geeft om eens niet over te stappen op het nieuwe model. De 6T gaat mee met moderne trends wat voor sommige gebruikers als overstapreden gezien kan worden; maar dit geldt dus niet voor iedereen. Hoe het precies zit vertelt Wesley je in de review van de OnePlus 6T.

Review: Shanling M0

Als je alles zou opschrijven wat de M0 kan, dan kom je uit op een tekst die groter is dan deze muziekspeler zelf. Nu ja, muziekspeler… Zeg maar gerust DAP, DAC, bekabelde bron en Bluetooth-bron én -ontvanger in één. En dat met een toestelletje dat kleiner is dan een luciferdoos! Jamie vertelt je er alles over in de review van de Shanling M0 mobiele muziekspeler en minimirakel.

Review: Loewe Bild 3.55

Loewe heeft ondertussen een zeer uitgebreid aanbod OLED-modellen. Van de indrukwekkende Bild 9 met zijn unieke Bodo Sperlein design tot de Bild 2 biedt Loewe nu niet minder dan zes keuzes (Bild 9, 7, 5, 4, 3 en 2). De Bild 3.55 OLED, ook beschikbaar in 65 inch, is uitgerust met een dubbele tv-tuner en een soundbar, en uiteraard oled-beeldkwaliteit, een fijne combinatie zo lijkt het ons. Eric heeft het model uitvoerig getest in de review van de Loewe Bild 3.55.