Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update kijken we onder meer naar de Ring Video Doorbell 2, de Samsung QE65Q9FN Ultra HD HDR tv en een achtergrondartikel over vinyl en platenspelers.

Netflix niet in HD op Android? Dit is waarom dat (soms) zo is

Je hebt net een nieuwe smartphone of tablet gekocht en wil een serie kijken via Netflix of Amazon Prime Video. Maar dan kom je erachter dat Netflix niet in HD op Android te kijken is. En hetzelfde geldt voor andere videostreamingdiensten. Hoe kan dit gebeuren en is er iets wat je hiertegen kunt doen? Wesley zocht het voor je uit in het artikel Netflix niet in HD op Android? Dit is waarom dat (soms) zo is.

Review: Samsung QE65Q9FN Ultra HD HDR tv

De topmodellen van Samsung dragen nog steeds de QLED-vlag, en zijn een evolutie van de modellen van vorig jaar. De grote verbetering van de Samsung QE65Q9FN zit in het gebruik van een Full Array-achtergrondverlichting met local dimming, en een vernieuwde Invisible Connect-kabel die nu naast de aansluitingen ook voor stroom zorgt. Tot slot heeft Samsung ook een ‘Ambient Mode’ ingebouwd die het scherm een functie geeft als je geen tv kijkt. Eric legt de Samsung QE65Q9FN Ultra HD HDR tv op de pijnbank. Zijn bevindingen lees je in de review van de Samsung QE65Q9FN Ultra HD HDR tv.

Review: Dali Callisto 6

Met de Callisto 6 betreedt Dali (min of meer) een nieuw segment: die van de actieve, draadloze speakers. Maar wel met de hifi-kwaliteit die we van de Denen gewoon zijn. De Dali Callisto-serie bestaat uit draadloze luidsprekersystemen en de Dali Callisto 6 is de grote vloerstaander van het stel. Jamie ging met de draadloze speaker aan de slag. Lees er alles over in de uitgebreide review van de Dali Callisto 6.

Alles wat je wil weten over vinyl en platenspelers

Record Store Day, het jaarlijkse feestje van en voor liefhebbers van vinyl, lijkt in Nederland met zo’n honderd deelnemende winkels en ruim vijfhonderd unieke releases iedere keer een groter event te worden. Bovendien blijft lp-verkoop consequent stijgen: in een muzieklandschap gedomineerd door streaming is de omzet in 2017 opnieuw met een kwart gestegen, goed voor z’n dertig procent van de totale Nederlandse uitgave aan fysieke muziekmedia. De markt voor vinyl is volop in leven! Wie ook aan de slag wil met het 'zwarte goud', maar niet zo goed weet waar te beginnen, lees dan het artikel van Rob: Alles wat je wil weten over vinyl en platenspelers.

Review: Ring Video Doorbell 2 en Chime Pro - een slimme deurbel met camera

We hebben de afgelopen tijd diverse producten getest waarmee je jouw huis op een slimme manier kunt beveiligen, waaronder een alarmsysteem en een slim slot. Maar, een slimme deurbel ontbrak nog in het rijtje, tot vandaag. De afgelopen tijd heeft Martijn de Ring Video Doorbell 2 uitgebreid getest. Je leest er alles over in de review van de Ring Video Doorbell en Chime Pro.

De toekomst van wearables: smartwatches, brillen en kleding

Op de één of andere manier weten wearables tegenwoordig niet zoveel indruk te maken als wellicht zou kunnen. Momenteel concentreren de ontwikkelingen zich vooral op smartwatches en smartbands, maar de toekomst heeft een veel grotere belofte in zich. In dit artikel blikt Jim vooruit en kijkt naar wat ons wellicht te wachten staat op het gebied van wearables.