Samsung heeft bekendgemaakt dat eigenaars van een Samsung Galaxy S7 korting krijgen op de Samsung Gear VR en toegang krijgen betaalde content. Dat betekent dat je gratis games en ervaringen kunt downloaden vanuit de Oculus Store - content die je bij de aanschaf van de bril krijgt.

Gratis content bij aanschaf van de Gear VR

Samsung heeft vandaag een speciale Gear VR-actie aangekondigd voor Europa. Iedereen die een Samsung Galaxy S7 of Galaxy S7 edge koopt, kan tegen een gereduceerde prijs ook meteen een Samsung Gear VR aanschaffen. Deze actie is slechts tijdelijk van kracht. Daarnaast krijg je dan gratis toegang tot exclusieve content zoals games en ervaring, waar je normaliter voor moet betalen. Het gaat hier om populaire games als Anshar Wars 2, Keep Talking, Drift, Darknet, Ocean Rift, Starchart, and Nobody Explodes - deze download je uit de Oculus Store.

David Lowes, verantwoordelijk voor de marketing bij Samsung Electronics Europe, zegt dat het bedrijf zodoende virtual reality toegankelijk wil maken en mensen wil laten kennismaken met de nieuwe ervaringen die de techniek te bieden heeft. Uiteindelijk zal de complete markt voor virtual reality-content hiervan kunnen profiteren - want als meer mensen ergens mee in aanraking komen, dan is de kans aanwezig dat ze ook betere hardware willen hebben voor de beste ervaringen. En van een florerende markt kan uiteindelijk iedereen profiteren.