Naar verluidt zal Samsung de Gear S2 in twee nieuwe kleuren gaan uitbrengen, namelijk platinum en roségoud. Het bedrijf heeft zelf niets aangekondigd. Wanneer de nieuwe kleuren verschijnen, is echter niet naar buiten gebracht.

Gerucht: Gear S2 verschijnt in twee andere kleuren

Volgens nieuwe geruchten is Samsung voornemens de Samsung Gear S2-smartwatch in twee nieuwe kleuren uit te brengen, namelijk platinum en roségoud. Het is niet vreemd om te denken dat dit gerucht zou kunnen kloppen, omdat Samsung ook smartphones aanbiedt in deze twee kleuren. Er is echter nog een hoop niet duidelijk. Zo weten we nog niet wanneer de andere kleuren moeten verschijnen en weten we ook nog niet naar welke landen die kleuren zouden komen - niet elke markt heeft behoefte aan deze kleuren.

De Samsung-smartwatch, met zijn ronde scherm en circulaire rand, is sinds 30 oktober 2015 verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 349 euro. Daarbij is een speciale editie van de Gear S2 beschikbaar in samenwerking met luxe modemerk BALR. De Gear S2 ‘Special Edition Designed by BALR.’ is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 399 euro. De exclusieve BALR.-watch face en apps voor de Gear S2 zijn te downloaden via de Gear App Store. Met een volle batterij gaat de smartwatch maar liefst twee dagen mee.