Op dinsdag is er een 'gelekte afbeelding' opgedoken van wat misschien nog wel eens de tweede genratie van de Moto 360 kan zijn. Eerder zagen we al de specificaties van de smartwatch met Android Wear voorbijkomen.

Is dit de Moto 360-opvolger?

In maart zagen we een foto voorbijkomen van een Lenovo-directeur, waar we mogelijk de opvolger van de Moto 360 op zagen. Weliswaar in  aparte vormen: we zagen een koffer met daarin de verschillende onderdelen voor het slimme horloge. En eerder deze maand kwamen ineens enkele specificaties naar boven van de vermeende Moto 360-opvolger, waar we ontdekten dat de smartwatch een resolutie van 360 bij 360 pixels krijgt en onder de motorkap voorzien is van een ‘armeabi-v7a’-processor. Motorola heeft zich nog niet gemeld.

Motorola-Moto-360-successor-leaked-press-render

De foto die op dinsdag is opgedoken, laat mogelijk zien hoe de nieuwe smartwatch er uit komt te zien. En hoewel de naam '360' al doet vermoeden dat het horloge een rond scherm heeft, zien we toch dat de eerste variant onderaan een dode zone heeft. Dat was volgens Motorola de enige manier om ervoor te zorgen dat de Moto 360 daadwerkelijk rond kon zijn en dunne randen zou hebben. Mocht de bovenstaande foto accuraat zijn, dan kunnen we in elk geval vaststellen dat het de fabrikant gelukt is dit probleem op te lossen. Weg met de dead zone.

Wat we nog meer uit de render kunnen opmaken, is dat de Moto 360 2 (bij gebrek aan een betere naam) wordt voorzien van een roestvrijstalen body, net als het origineel. Verder kunnen we alleen maar hopen dat de achterkant dit keer niet van plastic is, omdat we dat niet kunnen zien op de afbeelding. Wanneer Motorola de nieuwe smartwatch officieel aankondigt is nog niet duidelijk. Ook weten we nog niet wat er voor het nieuwe model betaald moet worden. Hieronder vind je de meest accurate prijzen voor het bestaande model.