Op 4 oktober organiseert Google een nieuw evenement, waarbij het onder meer de nieuwe Google Daydream-headsets zal aankondigen. En zoals het er nu naar uitziet, zullen die virtualrealitybrillen in drie kleuren verkrijgbaar zijn.

Nieuwe Google Daydream-headsets op komst - gerucht

Op 4 oktober aanstaande zal Google een aantal nieuwe producten aankondigen. We verwachten in elk geval de nieuwe Pixel-smartphones, maar daar blijft het niet bij. Ook zal er een nieuwe Google Daydream View worden gepresenteerd, als we Droid-Life mogen geloven. De technische details zijn momenteel nog niet bekend, maar de redactie heeft al wel te horen gekregen dat de Daydream headsets in drie verschillende kleuren verkrijgbaar zal zijn. De kleuren worden straks zwart, rood en grijs, zoals je op de afbeelding kunt zien.

 

Het ziet ernaar uit dat Google kleine veranderingen door zal voeren aan het design van de Daydream headsets. Google zou mogelijk een nieuw materiaal willen gebruiken als stof: nylon. Verder zal mogelijk de prijs van de virtualrealitybrillen omhoog gaan, maar over een prijs is op moment van schrijven nog niets bekend. Googles Pixel, Pixel XL, Samsungs S8 en S8 Plus, Motorola’s Moto Z, Huawei’s Mate 9 Pro en Porsche Design Mate 9, ZTE’s Axon 7, en Asus’ ZenFone AR zijn smartphones die in elk geval met de bril zou moeten werken.