Apple en Hermès hebben op donderdag naar buiten gebracht dat het assortiment wat betreft bandjes voor de Apple Watch wordt uitgebreid. Nadat vorig jaar al een collectie van lederen bandjes werd gepresenteerd, hebben de twee bedrijven nu opnieuw samengewerkt. Het resultaat mag er zeker wezen, want later deze maand zullen vier nieuwe kleuren bandjes te koop zijn voor de Apple Watch.

Elle kreeg de eer om meer bekend te maken over de bandjes van Apple in samenwerking met het Franse modehuis Hermès. Terwijl we voor de Simple Tour- en Double Tour-bandjes al konden kiezen tussen onder andere rood, blauwgroen en zwart, kunnen we met de nieuwe collectie de kleuren groen, blauw, wit en oranje toevoegen. Deze keer is het niet verplicht om direct een Apple Watch bij het bandje te bestellen.

Prijs Apple Watch-bandjes Hermès

Liefhebbers die graag een nieuw bandje voor hun Apple Watch scoren, zullen wel diep in de buidel moeten tasten. Het goedkoopste bandje, uiteraard zonder Apple Watch, is te verkrijgen voor een bedrag van 350 euro. Voor het duurste bandje moet 750 euro neergeteld worden. In dat geval ben je de nieuwe eigenaar van een modieus Manchette-bandje. De bandjes zijn voor zowel de 38 mm als voor de 42 mm smartwatch te bestellen. Al heeft Apple niet alle kleuren bandjes voor allebei de modellen beschikbaar gesteld. De bandjes zullen te koop zijn op de website van Apple en in een aantal geselecteerde Apple winkels.