Acer heeft een 360-graden-camera aangekondigd, genaamd de Holo 360. Helaas is er nog geen info bekend over de prijs en beschikbaarheid. In plaats van de camera koppelen aan een apparaat, kun je alles nu zelf bedienen op de camera dankzij een ingebouwd scherm.

Dit is de Acer Holo 360

Acer heeft tijdens een hardware-evenement een aantal nieuwe producten aangekondigd, waaronder tablets en een fitnesstracker. Daarnaast heeft het bedrijf ook nog een ander interessant product gepresenteerd, namelijk een 360-graden-camera: de Holo 360. Het ziet ernaar uit dat de fabrikant een compleet andere weg inslaat qua design en gebruik, wanneer je de camera vergelijkt met die van Samsung bijvoorbeeld. Deze camera is geheel zelfstandig te gebruiken dankzij een ingebouwd touchscreen en wifi en 4G.

Ook kan de camera video's direct verwerken en zijn de video's te bewerken op de accessoire. Daarnaast is het mogelijk content direct te delen met al je volgers op sociale media en zou je er zelfs mee kunnen bellen. Helaas heeft Acer verder geen details vrijgegeven over de Holo 360. Specificaties als accugrootte, geheugengrootte en lenskwaliteit laten dus nog even op zich wachten. Ook weten we nog niet wanneer de camera zal worden uitgebracht en hoeveel we ervoor zouden moeten betalen. Die informatie volgt op een later moment.