Huawei-dochter Honor heeft vandaag drie nieuwe accessoires onthuld. Het online merk van de Chinese technologiereus richt zich op het digitale publiek, met een fitnessbandje en twee koptelefoons. We zetten de nieuwe producten voor je op een rij.

Honor Band 3

Het eerste nieuwe product is de Honor Band 3. Dat is een goedkoop, lichtgewicht fitnessbandje dat in drie kleuren wordt uitgebracht: zwart, blauw en oranje. Het display heeft een diagonaal van 0,19-inch. Daarop zijn maar een paar gegevens te zien, en dan vooral de zaken waarmee je je activiteiten kunt volgen. Zo zie je dus de afstand die je hebt gerend, gezwemd en het aantal stappen dat je hebt gezet.

De Band 3 kan gekoppeld worden aan Android-smartphones die beschikken over Android 4.4 en nieuwer en iPhones met iOS 8.0 en nieuwer. De batterij van het onderwater te gebruiken apparaat zou zo’n 30 dagen mee moeten gaan. Daarmee is het apparaat ook geschikt om te volgen hoe goed je slaapritme is. Dat doet het met een ingebouwde versnellingsmeter en software die Huawei ontwikkelde samen met de Harvard Medical School. Of de Honor Band 3 naar Nederland komt is niet bekend; hij kost in het Verenigd Koninkrijk 60 pond.

Honor Monster Earphones

In samenwerking met de koptelefoongigant Monster heeft Honor ook een stel koptelefoons onthuld. Die moeten goed 3D-geluid geven en beschikken over onder meer geluidscompensatie en verbetering, evenals master tone tuning. Ook kan je telefoneren met de koptelefoon, via de ingebouwde microfoon en is het mogelijk het volume van de muziek in te stellen via de Monster Earphones zelf. Dit apparaat kost straks 45 pond en is beschikbaar met drie verschillende formaten oordopjes en in de kleuren blauw, wit en rood.

Honor Sport Earphones

Het derde product van Honor is de koptelefoon speciaal ontwikkeld voor sporters. Deze zijn beschikbaar in de kleuren zwart, rood en blauw. De bluetooth-oordopjes hebben een batterijduur van wel elf uur en beschikken over een IPX5-rating. Zodoende kan je ze prima meenemen naar het zwembad en kunnen ze tegen zweet. Deze koptelefoon kost 60 pond.