HP heeft samen met ontwerper Isaac Mizrahi de Isaac Mizrahi Smartwatch aangekondigd, die speciaal bedoeld is voor vrouwen. De smartwatch kost 249 dollar 228 euro) en is nu al te koop in de Verenigde Staten.

De Isaac Mizrahi Smartwatch: smartwatch voor vrouwen

HP en ontwerper Isaac Mizrahi hebben deze week stilletjes aan een nieuwe smartwatch gelanceerd: de Isaac Mizrahi Smartwatch. Dit is een smartwatch voor vrouwen die 249 dollar kost en is voorzien van Swarovksi-kristallen, meerdere lederen banden, smartphone-notificaties en activteitentracking. HP wil hiermee in de voetsporen van Fossil treden door een horloge te presenteren die wel slim is, maar die daarvoor geen stijl hoeft in te leveren. Het horloge is analoge, maar beschikt wel over een klein led-schermpje.

En op dat schermpje kun je binnenkomende notificaties zien. Het horloge is gemaakt van roestvrij staal en is beschikbaar in de kleuren goud en zilver. Je kunt de smartwatch koppelen aan een Android- of iOS-apparaat door middel van Bluetooth. Ook is het klokje waterdicht en bevat het een feature die nogal opmerkelijk is: hij is namelijk gekoppeld aan het Twitter-account van de ontwerper. Tweet hij, dan krijg je daar direct een notificatie van. Wanneer en of de Isaac Mizrahi Smartwatch naar Nederland toe komt, is momenteel niet bekend.