Terwijl de UA HealthBox al vanaf begin dit jaar te koop is in de Verenigde Staten, kunnen we nu ook in Nederland onze slag slaan en de box aanschaffen. HTC en Under Armour hebben naar buiten gebracht dat de UA Healthbox per direct te bestellen is in Nederland en dat voor een bedrag van 449 euro.

Wat zit er in de UA HealthBox?

HTC en Under Armour hebben hun HealthBox gevuld met drie connected apparaten. Het gaat om een UA Band, een UA Scale en een UA Heart Rate. De eerstgenoemde wearable is een UA polsband die een hartslagmeter bevat die altijd de hartslag in de gaten houdt wanneer je niet sport. Ook meet de polsband je slaapritme, je dagelijkse activiteit en de intensiteit van een workout. Die laatstgenoemde functie kun je pas gebruiken als je de waterbestendige band samen gebruikt met de UA hartslagband. Met die hartslagband kun je ook zien hoeveel calorieën je hebt verbrand tijdens het sporten.

Last, but not least zit in het pakket ook een weegschaal. De UA Scale zorgt ervoor dat je precies kunt volgen hoever je vooruit bent gegaan. Zo wordt onder andere je lichaamsgewicht en vetpercentage in de gaten gehouden. Ook kun je een streefgewicht instellen en samen met jouw weegschaal naar dat doel bewegen. Alle apparaten werken daarbij vlekkeloos samen met UA Record, een gratis app die te downloaden is voor zowel Android als iOS. Het UA HealthBox pakket is per direct leverbaar in de kleur zwart.