Vandaag heeft HTC de VIVE Pro 2.0 Kit aangekondigd. Hiermee richt HTC zich op commerciële gebruikers die VR-ervaringen willen ontwikkelen en op deze manier meer groei voor het bedrijf willen realiseren.

De VIVE Pro 2.0 Kit is verkrijgbaar voor 1399 euro en komt met de VIVE Pro HMD, SteamVR-tracking 2.0, twee basisstations en twee controllers. HTC biedt een commerciële licentie aan bij dit pakket met de naam Enterprise Advantage. Een licentie omvat aankoopbescherming met hardwaregarantie, beperkte downtime en dedicated ondersteuning. Volgens HTC zorgt de Enterprise Advantage ervoor dat bedrijven maximale flexibiliteit en controle krijgen voor het implementeren van VIVE-toepassingen. Het Enterprise Advantage-pakket kost 185 euro (exclusief btw) en omvat het volgende:
 
  • Dedicated ondersteuning via telefoon, online chat en e-mail
  • Onsite customer pick up and return met snellere vervanging van het apparaat
  • Twee jaar commerciële garantie voor HMD en gekwalificeerde accessoires.

Speciaal voor bedrijven die willen werken met de HTC VIVE Pro

Voor bedrijven die werken aan VR-toepassingen is dit een interessant pakket om maximale ondersteuning te krijgen vanuit HTC. Dit pakket is speciaal voor commerciële gebruikers die (willen) werken met de HTC VIVE Pro. Dit model komt later dit jaar (waarschijnlijk het derde kwartaal) op de markt. De resolutie van de HTC VIVE Pro ligt 78% hoger ten opzichte van de normale VIVE. Meer informatie over de HTC VIVE Pro 2.0 Kit en het Enterprise Advantage-pakket vind je op de website van HTC.