Er is een afbeelding gelekt waarop we mogelijk een nieuwe fitnesstracker van Huawei te zien krijgen. Naar verluidt gaat het hier om de Huawei Talkband B5. Waarschijnlijk wordt dit de opvolger van de Huawei Talkband B3.

Huawei Talkband B5 gelekt

Evan Blass, een lekker en tegenwoordig ook internetjournalist, heeft een afbeelding geplaatst van wat mogelijk de Huawei Talkband B5 is, de opvolger van de Huawei Talkband B3. De reden dat wordt gedacht dat dit de opvolger is, heeft te maken met het feit dat het design van het apparaat gelijk is aan de B3. Je zou de B5, net als de B3, namelijk uit de houder kunnen halen en kunnen gebruiken als bluetooth-headset. Wanneer je de headset in de houder stopt, dan lijkt het op een fitnesstracker, die een bandje van metaal of een bandje van leer heeft.
 

Waarschijnlijk heeft de Huawei Talkband B5, net als zijn voorganger, ook een oled-scherm, maar dat is op moment van schrijven nog niet duidelijk. Helaas is er nog wel meer onduidelijk op dit moment. Zo weten we nog niet wat de specificaties gaan worden en weten we ook nog niet wanneer we de nieuwe wearable kunnen verwachten. Daarnaast is nog niet duidelijk wat de prijs zal zijn voor de B5. Wellicht horen we er meer over tijdens de IFA in Berlijn, dat eind augustus en begin september plaatsvindt. Het wachten is nu op een aankondiging.