Wanneer je een luxe horloge aanschaft dan mag een luxe verpakking natuurlijk niet ontbreken. Eén van de mooiste smartwatches die we de afgelopen maanden gezien hebben is de Huawei Watch, gepresenteerd tijdens MWC 2015. Het horloge is nog onderweg naar de markt maar de verpakking krijgen we vandaag al te zien.

Hoewel de Huawei Watch nog steeds niet te koop is, en we daar al maanden met smart op wachten, is het goed om te zien dat Huawei het horloge niet vergeten is. Op het internet zijn vandaag de eerste afbeeldingen van de verpakking van de smartwatch verschenen en die verpakking komt met eenzelfde souplesse en luxe als het horloge zelf. Je zou zelfs kunnen zeggen dat het lijkt op iets dat je bij een juwelier koopt.

Huawei-Watch-verpakking

De Huawei Watch krijgt een Amoled-scherm van 1,4 inch en een resolutie van 400 bij 400 pixels, wat neerkomt op een pixeldichtheid van 286 ppi. Het glas wordt beschermd door saffier kristal. Onder de motorkap vinden we verder 1,2 GHz Qualcomm Snapdragon 400-processor, 512MB aan werkgeheugen, 4GB aan opslagruimte en een batterij met een vermogen van 300 mAh. Het goed beveiligde scherm van de Huawei Watch heeft een diameter van 42 mm en is 11,3 mm dik, waardoor hij niet alleen heel stevig is, maar ook echt opvalt aan je pols.