Het Duitse Twitter-account van Huawei heeft laten weten dat de Huawei Watch voor het einde van de maand Android Wear 2.0 zal ontvangen. Helaas is er nog geen datum bekend en heeft het bedrijf, exclusief pr-medewerkers dus, zelf nog niets bekendgemaakt.

Huawei Watch krijgt snel Android Wear 2.0 - gerucht

Tijdens MWC 2017 was het stil omtrent smartwatches. Gelukkig hadden we Huawei nog om ergens naar uit te kijken. De fabrikant stelde niet teleur met de aankondiging van de Huawei Watch 2. Die smartwatch krijgt direct Android Wear 2.0. Mocht je nog een originele Watch hebben van Huawei, dan hebben we mogelijk goed nieuws. Ook die smartwatch krijgt namelijk het vernieuwde Android Wear, als we de Duitse pr mogen geloven. Een medewerker van het bedrijf heeft namelijk via Twitter laten weten dat de update aanstaande is.

Die update zou voor het einde van maart al moeten verschijnen. Er is nog geen exacte releasedatum bekend, maar mogelijk kunnen we Android Wear 2.0 verwachten voor de Huawei Watch tussen nu en twee weken. Helaas heeft het bedrijf niet via de traditionele wegen naar buiten gebracht dat Android Wear 2.0 aanstaande is voor de eerste Watch, dus kunnen we helaas nog niet met zekerheid zeggen of deze informatie klopt. Het zal niet de eerste keer zijn dat een pr-medewerker (onbewust) foutieve informatie verspreidt via een sociaal netwerk.