De nieuwe Huawei Watch voor vrouwen is al te vinden in de Google Store, waar het product helaas nog niet te bestellen is - nog niet. Maar het kan nu niet lang meer duren voordat de smartwatches, ontworpen voor vrouwen, officieel gelanceerd worden.

Huawei Watch voor vrouwen in de Google Store: 'Niet beschikbaar'

Tijdens de CES 2016 kondigde Huawei officieel nieuwe versies van de Huawei Watch aan: smartwatches die zijn ontworpen voor vrouwen. Vorige week kregen we ineens meer opties voor dit slimme horloge te zien, zonder dat de fabrikant die had aangekondigd. Het horloge was toen ineens te zien op de officiële website van Huawei. Nu duikt het vrouwelijke horloge ook al op in de Google Store, waar het helaas nog niet te bestellen is. Ook krijgen we nog niet te zien wat nu precies de prijs en de beschikbaarheid van deze Watch is.

De nieuwe Elegant heeft nu een gekarteld patroon rondom de wijzerplaat zitten en zal 499 dollar gaan kosten (445 euro). De nieuwe Jewel heeft Swarovski zirkonia en kost 599 dollar (535 euro). In januari zagen we deze modellen ook respectievelijk een witte en een blauwe band hebben, maar op de website staat de Jewel bijvoorbeeld met rode kristallen en een rode leren band gepresenteerd. Ook zien we een witte Jewel met een witte band en een Elegant met een bruine, leren band. Het is nu wachten tot de horloges beschikbaar zijn...