Een sportschool in huis is niet voor iedereen weggelegd. Het kost een hoop geld en je hebt veel ruimte nodig om fatsoenlijke apparatuur te kunnen plaatsen. Je kunt natuurlijk een sportschool bezoeken, maar daar zul je dan eerst de deur weer voor uit moeten. Hyfit wil in dit gat duiken om een draagbare sportschool te bieden die je overal mee naar toe kunt nemen. De Wearable Gym werkt met weerstandsbanden die je zelf qua niveau in kunt stellen. Daarnaast is dit gymsysteem standaard uitgerust met een uitgebreide fitnesstracker die je zal voorzien van workouts en tegelijk je vooruitgang bij zal houden.

De Hyfit Wearable Gym bestaat uit twee instelbare weerstandsbanden die je om de enkels en de polsen draagt. Aan de linkerpols draag je de smart sensor die dienst doet als activity tracker. De smart sensor is tevens voorzien van een hartslagmeter. Via de bijbehorende app krijg je inzicht in je vooruitgang met uitgebreide statistieken en staan er meer dan 250 verschillende oefeningen met de weerstandsbanden tot je beschikking. Aan de hand van jouw informatie krijg je een trainingsplan gebaseerd op jouw behoeftes.
 
 

Hyfit krijgt ondersteuning van sportmerk Reebok

De bovenstaande video van de Wearable Gym heeft een hoog Tel Sell-gehalte, maar de potentie is wel duidelijk. De Wearable Gym van Hyfit is gemakkelijk mee te nemen en stelt je in staat om overal jouw workouts bij te houden. Het draagbare gymsysteem is draadloos op te laden en heeft een batterijduur van twaalf uur. Ook sportmerk Reebok ziet de potentie van de Wearable Gym en ondersteunt Hyfit met een flinke smak geld en de juiste marketing.

De verkoopadviesprijs van de Hyfit Wearable Gym bedraagt 199 dollar. Early birds kunnen het pakket aanschaffen met 50% korting op Kickstarter. In mei zal de draagbare sportschool naar de ondersteuners van het project verstuurd worden.