Er schijnen foto's opgedoken te zijn van de tweede generatie Moto 360-smartwatches, vermoedelijk gelekt door de bestuursvoorzitter van de fabrikant Levono. Hoewel het horloge er inderdaad iets anders uitziet, is het waarschijnlijk een prototype.

Gerucht: Dit is de nieuwe Moto 360-smartwatch

Er schijnen afbeeldingen gelekt te zijn door de bestuursvoorzitter van Lenovo, waarop we de tweede generatie Moto 360-smartwatches zouden zien. Het gaat hier duidelijk om een prototype van het slimme horloge, maar onduidelijk is nog of dit daadwerkelijk de nieuwe Moto 360 moet gaan worden. Het horloge op de foto ziet er in elk geval anders uit dan de huidige Moto 360. Hoewel de foto's snel waren verwijderd, duurde het natuurlijk niet lang voordat ze opnieuw op het internet geplaatst werden. Want zo werkt het internet.

moto-360-2-groot

Als we ervan uitgaan dat we inderdaad te maken hebben met de nieuwe Moto 360, dan vallen er een aantal dingen op. Zo zien we dat Motorola experimenteert met nieuwe kleuren voor de smartwatch en zien we duidelijk dat er ook twee nieuwe formaten aanwezig zijn. Daarnaast zien we een aantal nieuwe horlogebanden in de koffer op de foto, waar je uit op kunt maken dat Motorla wellicht meer aanpassingsmogelijkheden wil aanbieden voor de hardware van het apparaat. Het gaat dan voornamelijk om traditionele horlogebanden.

Of we hier te maken hebben met de echte, nieuwe Moto 360-smartwatch, weten we nog niet. Onze bronnen spreken veel woorden uit als 'vermoedelijk' en 'wellicht', waardoor je gewoon nog niets met zekerheid kunt zeggen. Het feit dat de afbeeldingen snel van het internet verwijderd waren, kan aangeven dat het om de real deal gaat, maar ook dergelijke acties spreken helaas geen boekdelen meer. We zullen dus moeten afwachten totdat Motorola officieel de aankondiging doet. Tot die tijd houden we het op een hardnekkig gerucht.