Blocks heeft een korte teaser vrijgegeven over zijn modulaire smartwatch met dezelfde naam. In de video zien we een aantal voorbeelden van onderdelen die je zou kunnen toevoegen aan je eigen smartwatch, wanneer je het slimme horloge kunt kopen.

Check de teaser van Blocks

Er is een korte teaser verschenen van de modulaire smartwatch Blocks. Het horloge zelf komt heel even in beeld, evenals enkele onderdelen die je zelf zou kunnen toevoegen. Het idee achter deze smartwatch is dat je hem zelf kunt vormgeven en daardoor dus toegang krijgt tot de onderdelen en functies die jij graag in een slim horloge zou willen zien. Wil je een gps-tracker of juist een extra accu? Of wil je misschien wel allebei, plus nog een hartslagsensor? Wanneer de Blocks te koop is, dan kun je zelf kiezen voor de dingen die jij interessant vindt.

De plannen gaan echter verder dan dat: Blocks moet namelijk een open platform worden, zodat andere fabrikanten ook onderdelen kunnen maken, zoals bijvoorbeeld een vingerafdrukscanner of een camera. Eerder behaalde de modulaire smartwatch Blocks al 1,6 miljoen dollar op via Kickstarter, terwijl het doel op 250 duizend dollar stond. Er is dus zeker interesse in een dergelijk apparaat. Mogelijk brengt de producent van dit slimme horloge deze maand meer details naar buiten - tot die tijd moeten we het doen met de bovenstaande video.