Er zijn afbeeldingen opgedoken waarop we mogelijk de LG Watch Style te zien krijgen, in de kleuren zilver en roségoud. De verwachting is dat dit één van de twee nieuwe smartwatches van LG en Google gaat worden.

LG Watch Style: zilver en roségoud

Er zijn nieuwe afbeeldingen verschenen waarop we mogelijk de LG Watch Style te zien krijgen. Het is de kleine versie van de twee verwachte smartwatches van het bedrijf, waar mogelijk samen met Google aan gewerkt wordt. Eerder lekte er al een low-res-afbeelding met daarop de twee versies, maar nu zijn er dus nieuwe afbeeldingen gelekt. Hierboven zie je de zilveren versie van het slimme horloge en hieronder hebben we de roségouden variant neergezet. Op moment van schrijven hebben LG en Google zelf nog niets over de horloges bekendgemaakt.

De smartwatches zouden geen Google-merk gaan krijgen en in plaats daarvan door het leven gaan als de LG Watch Sport en Watch Style. De grote variant krijgt een 1,38″-scherm, terwijl de kleine een display krijgt van 1,2-inch. Verder krijgt de Sport meer werkgeheugen (768 tegenover 512 in de Style), een sim-kaartsleuf, hartslagmeter en gps. De Style krijgt die features niet, maar krijgt wel een IP67-certificatie. De Sport krijgt een IP68-variant. Ook zou alleen de grote Sport worden voorzien van een nfc-chip, voor onder andere betalingen.