Er is meer informatie over de augmentedrealitybril Magic Leap naar buiten gekomen. Mogelijk is de bril net zo groot als een zonnebril. Die bril zou gekoppeld worden aan een soort heuptas, waar de meeste technologie en de accu in verwerkt zou zitten.

'Magic Leap bijna net zo groot als een zonnebril'

Basketballer Andre Iguodala, die bij Golden State Warriors speelt, zegt tegenover CNET een demonstratie te hebben gekregen van de augmentedrealitybril Magic Leap. Het team achter de bril zou daar zijn geweest, omdat het 'iets met sport wil gaan doen', aldus de basketballer. Iguodala claimt de bril te hebben gedragen en zegt dat die ongeveer zo groot is als een zonnebril. Die bril wordt gekoppeld aan een soort heuptasje, waar de technologie en de accu in verwerkt zit. Daarnaast heeft de basketballer nog meer te vertellen.

Zo heeft hij de persoonlijke assistent ervaren. Die werd geprojecteerd op zijn hand en kon hem helpen met allerlei dingen in huis. Zo konden er slimme apparaten en onderdelen van het besturingssysteem worden aangestuurd. Ook kon de basketballer zelf dingen activeren door er naar te staren: zo kon hij bijvoorbeeld een lichtschakelaar aan- en uitzetten of de thermostaat regelen. Magic Leap heeft zelf nog maar weinig over de bril naar buiten gebracht. De laatste keer dat we iets over het formaat van de bril hoorden, was die zo groot als een motorhelm.