De makers van Final Fantasy, een populaire rpg-spellenreeks, hebben een game aangekondigd voor de Apple Watch: Cosmos Rings. Dit is de eerste role playing game voor de smartwatch van Apple en waarschijnlijk niet de laatste.

Cosmos Rings, van de makers van Final Fantasy

De Apple Watch krijgt binnenkort zijn eerste rpg van een bekende rpg-maker, de Japanse speluitgever Square Enix. Deze uitgever staat bekend om zijn rpg-serie Final Fantasy, waar al sinds de jaren tachtig spellen van verschijnen. De speluitgever heeft nu een teaserwebsite online gezet waarop we kennismaken met de game Cosmos Rings. Dit is een spel dat je kunt spelen op de Apple Watch; over een release op Android Wear is momenteel nog niets bekend. Momenteel zijn er ook maar weinig details beschikbaar over het spel.

Wel weten we dus dat het een role playing game (rpg) moet worden voor het slimme horloge van het bedrijf uit Cupertino. Het feit dat Square Enix achter de aankomende titel zit, brengt in elk geval hoop op een mooie ervaring. De uitgever heeft een aantal mooie games in zijn portfolio, waaronder Final Fantasy VII en natuurlijk de Dragon Quest-serie. Square Enix heeft momenteel ook nog niet willen reageren op het nieuws. Desondanks verwachten we binnenkort meer informatie. De Coming Soon verklapt dat wel een beetje...