Je kon al bij de Apple Store terecht om de Apple Watch aan te schaffen maar sinds deze week ligt het horloge ook bij de Media Markt in de schappen. De prijs is echter hetzelfde als in de Apple Store en de bandjes die je los kunt kopen zijn helaas niet van Apple zelf maar van het merk Hama.

Er zijn in Nederland verschillende webwinkels die de Apple Watch verkopen, voor prijzen die wat hoger liggen dan bij Apple zelf. De Media Markt verkoopt het slimme horloge nu echter ook, voor dezelfde prijzen die Apple hanteert. Zo betaal je 419 euro voor de 38mm-versie in de grijze kleur. De 42mm Sport-versie heeft een prijs van 469 euro.

De horlogebandjes die je bij de Media Markt vindt zijn niet van Apple zelf maar van Hama. Het budgetmerk heeft verschillende betaalbare opties van zo'n 50 tot 75 euro, voorzien van onder meer een lederen en een metalen afwerking, en heeft daarnaast een bureauhouder voor 30 euro in het assortiment. Wil je een bandje van Apple zelf dan moet je alsnog je aankoop in de Apple Store doen.

Lees ook onze uitgebreide Apple Watch review voor alle pluspunten en minpunten van het slimme horloge.