Er zijn meer afbeeldingen gelekt waarop we mogelijk de Samsung Gear Fit 2 te zien krijgen. Ook zien we hoe de wearable zijn apps zal gaan weergeven op het scherm dat gedeeltelijk om je pols zal draaien. Een aankondiging wordt in juni verwacht.

Meer foto's van de Samsung Gear Fit 2 te zien

Een paar weken geleden doken de eerste foto's van de Samsung Gear Fit 2 op. Deze waren te bezichtigen op de eigen website van Samsung en bevestigden daarmee het bestaan van de wearable. Later lekten er nog een aantal foto's, waarop we de fitnesstracker nog eens goed konden bekijken. En deze week zijn er wederom foto's gelekt waarop we mogelijk de Gear Fit 2 zien. De foto's zijn via Twitter naar buiten gebracht en laten de tracker in werking zien. We zien dus hoe enkele applicaties worden weergeven op het gebogen scherm.

samsung-gear-fit-2-lek

De Gear Fit 2 wordt waarschijnlijk de opvolger van de Gear Fit, die in 2014 is uitgebracht door de Zuid-Koreaanse fabrikant. Mogelijk krijgt deze wearable een scherm van 1.84-inch. Dit scherm zou iets meer gebogen moeten zijn dan zijn voorganger. Daardoor zou het design ook meer ergonomisch moeten zijn. De grootste toevoeging is mogelijk een gps-module, waardoor het meten van je fitnessactiviteiten accurater wordt. Verder zou er 4GB aan interne opslagruimte aanwezig zijn, voor het opslaan van je favoriete workoutnummers.