Er zijn meer beelden opgedoken vanuit de gesloten bèta van Pokemon GO, een augmented reality-game die gebruikmaakt van een aparte wearable. In totaal betreft het acht minuten aan materiaal, waarin we zien hoe een trainer verschillende beestjes vangt.

Meer beelden van Pokemon GO

Op het internet blijft niets achter gesloten deuren - dat blijkt maar weer eens met de onderstaande video van Pokemon GO. In de acht minuten durende video zien we een hoop van het spel, dat op dit moment in een gesloten bèta getest wordt. We zien de introductie, die goed lijkt op die van de traditionele rpg's, waarin je kunt kiezen voor een mannelijke of een vrouwelijke trainer. Die trainer kun je vervolgens vormgeven. Heb je dat gedaan, dan kun je meteen de wijde wereld in trekken, beestjes gaan vangen en badges gaan verzamelen.

Samen met de software, lanceren Nintendo en Niantic, de ontwikkelaar, een optionele wearable die je in combinatie met Pokémon Go kunt gebruiken, genaamd Plus. Daarmee kun je in-game-handelingen, zoals het vangen van een Pokémon, verrichten. Je sluit de wearable aan op je smartphone via Bluetooth en krijgt vervolgens notificaties in de vorm van trillingen en lichtjes de melding dat er een Pokémon in de buurt is, zodat je ervoor kunt kiezen deze te vangen of niet. Het lijkt bijna een kinderdroom die ergens dit jaar nog gaat uitkomen.