Er is meer bewijs voor de onaangekondigde, maar aankomende Microsoft Band 2-fitnesstracker opgedoken in de vorm van een websitepagina. Helaas is de pagina offline gehaald, maar gelukkig hebben we de screenshot nog.

Het is bijna zeker: de Microsoft Band 2 is aanstaande

We kunnen inmiddels met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid melden dat Microsoft momenteel de laatste hand legt aan de Microsoft Band 2: een fitnesstracker die breed ondersteund wordt door het Microsoft Health Platform. Helaas heeft het bedrijf uit Redmond de wearable nog niet aangekondigd en als we het internet mogen geloven, dan hoeft dit niet meer lang te duren. Er is namelijk een pagina op de officiële website van Microsoft gespot die melding maakt van de Microsoft Band 2 - maar die is inmiddels offline gehaald.

mb5

Gelukkig hebben we de screenshot nog. Ook bestaat de link naar de pagina nog, maar die verwijst inmiddels naar een 404-pagina. Er heeft dus iets gestaan waarvan Microsoft nog niet wilde dat het naar buiten kwam. De verwachting is dat Microsoft de Band 2 officieel zal aankondigen tijdens een perspresentatie op 6 oktober, waar het bedrijf al de uitnodigingen voor heeft verstuurd. Naar verluidt zal Microsoft daar niet alleen de Microsoft Band 2, maar ook de Microsoft Surface Pro 4 en de nieuwe Lumia-toestellen gaan presenteren.