In maart horen we meer over de game Pokemon GO, die Poké-trainers uit huis haalt en de echte wereld instuurt om alle monsters te vangen. Tijdens de Game Developers Conference houdt ontwikkelaar Niantic namelijk een praatje over het augmented reality-spel.

Pokemon GO: gotta catch 'em all

Sinds de aankondiging van Pokemon GO in september, is het belachelijk stil rondom het project dat Poké-trainers uit huis moet halen en de echte wereld in moet sturen om alle monsters te vangen. Maar in maart komt daar verandering in. Tijdens de Game Developers Conference dit jaar zal Niantic, de ontwikkelaar van het augmented reality-spel, namelijk een praatje houden, getiteld Catch 'Em All: Pokemon GO and Real World Gaming. De GDC 2016 vindt plaats tussen 14 en 18 maart in San Francisco.

Tijdens die presentatie zal de ontwikkelaar laten zien hoe het spel werkt in combinatie met de wearable die gemaakt wordt door Nintendo en hoe spelers met elkaar kunnen communiceren. Ook komen we te weten hoe we de augmented reality-wereld om ons heen kunnen ontdekken. Want hoe tof de bovenstaande trailer er ook uitziet, zo zal de ervaring natuurlijk niet zijn. Mochten we tot aan maart niets meer over Pokemon GO horen, dan krijgen we dus in elk geval tijdens de Game Developers Conference een uitgebreide kijk op de game.