Er is een nieuwe afbeelding verschenen waarop we de Nokia Moonraker (of Microsoft Moonraker) van alle kanten kunnen bekijken. Het gaat om een gifje, die de geannuleerde smartwatch in vol ornaat in beeld brengt.

Dit is de Nokia Moonraker

Vorig jaar doken er ineens afbeeldingen op van de geannuleerde Nokia Moonraker. Dit was een smartwatch waar Nokia aan werkte, maar toen Microsoft het bedrijf kocht, werden de plannen voor dit slimme horloge (hierboven afgebeeld) helemaal geannuleerd. De laatste tijd verschijnt er steeds meer informatie over het project en ook vandaag komt er een gifje (een bewegend plaatje) voorbij. Op die afbeelding zien we de smartwatch van alle kanten in een felgroene kleur, een kleur die ook werd uitgekozen voor de Lumia-smartphonelijn.

Dat de Nokia Moonraker zo'n felle kleur heeft gekregen, is niet bijzonder. Nokia bracht destijds vaker smart devices met felle kleuren uit, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Google of Apple, die het wat subtieler houden. Voor zover je er iets over kunt zeggen op basis van de afbeelding, lijkt het erop dat er geen hartslagmeter aanwezig is, een onderdeel die je tegenwoordig toch wel mag verwachten op een slim horloge. Helaas weten we inmiddels zeker dat dit specifieke horloge nooit uitgebracht zal worden op de markt.