Fit Pay lanceert een crowdfundingcampagne op Kickstarter. Met de financiering wil het bedrijf een slim betalingsbandje voor de Pebble Time gaan maken., genaamd Pagaré. Hiermee kunnen gebruikers van de Pebble Time, Time Steel en Time Round veilig contactloos betalen.

Betalen met Pebble Time dankzij Pagaré

Fit Pay lanceert een crowdfundingcampagne op Kickstarter. Met de financiering wil het bedrijf een slim betalingsbandje voor de Pebble Time-reeks smartwatches produceren en op de markt brengen, genaamd Pagaré. Hiermee kunnen gebruikers van de Pebble Time, Time Steel en Time Round veilig contactloos betalen bij miljoenen retail-locaties wereldwijd. Pebble-gebruikers met een Android of iPhone kunnen draadloze betalingen aan hun Pebble-smartwatch toevoegen door Pagaré te verbinden met de smart accessoirepoort.

Pagaré gebruikt het Trusted Payment Manager-platform van Fit Pay, waarmee contactloos betalen voor een scala aan draagbare apparaten mogelijk gemaakt wordt. Daarnaast maakt de organisatie gebruik van Near Field Communication-technologie (NFC). Deze technologie werkt wereldwijd op zo’n negen miljoen retail-locaties en wordt steeds vaker gebruikt als betalingstechnologie. De bandjes zelf zijn bijna niet te onderscheiden van het originele Pebble-bandje. Wil je meer weten? Check dan de crowdfundingpagina op Kickstarter.

Het crowdfundingplatform is verweven in de historie van Pebble: Pebble was de eerste smartwatch in de markt die met behulp van Kickstarter-geld is gefinancierd.