Mogelijk maken we nu al kennis met de Microsoft Band 3, voordat Microsoft de nieuwe fitnesstracker officieel heeft aangekondigd. De nieuwe Band is waarschijnlijk te zien om de pols van Panos Panay, de man verantwoordelijk voor de premium producten van de softwaregigant.

Is dit de Microsoft Band 3?

Panos Panay, de man verantwoordelijk voor de Microsoft Surface-lijn en veel andere premium producten van de softwaregigant, is gespot met wat lijkt op de onaangekondigde Microsoft Band 3. De beste man heeft een witte fitnesstracker om in een live stream over hoe producten als de Surface Pro 4 en de Surface Book tot stand zijn gekomen. Eerst waren zijn mooie nog opgerold, maar na een tijdje stroopte hij zijn mouw op waardoor de tracker ineens goed zichtbaar was. Hierboven zie je daar een screenshot van, hieronder een video.

Zoals je kunt zien heeft de tracker het design van een Microsoft Band, maar dan met een breder en mogelijk beter passend bandje. Het bandje is wit, zoals eerder genoemd - een kleurenoptie die niet voor de Band 2 beschikbaar is. Daarnaast lijkt het scherm iets minder breed, maar wel wat hoger te zijn. Niet lang nadat Panay zijn mouw opstroopte, duwde hij die weer snel naar beneden, waardoor de wat mogelijk de Microsoft Band 3 kan zijn, weer uit beeld verdween. Microsoft heeft niets aangekondigd of naar buiten gebracht over de tracker.