Microsoft heeft een update uitgebracht voor de Android-app van Microsoft Outlook. Deze update brengt een Android Wear-wijzerplaat met zich mee. Je dient de app op je smartphone te installeren, waarna je de wijzerplaat op je smartwatch kunt instellen.

Download de wijzerplaat van Outlook voor Android Wear

Microsoft heeft een wijzerplaat voor Microsoft Outlook, de e-maildienst van het bedrijf, uitgebracht voor Android Wear. Met de wijzerplaat krijg je in één klap het overzicht van je werkdag, aangezien de plaat komende afspraken laat zien. Je krijgt alleen de nodige informatie te zien; wanneer de afspraak plaatsvindt, wat het voor afspraak is en waar de afspraak plaatsvindt. Zoals je op de bovenstaande afbeelding kunt zien, kun je ook kiezen uit verschillende kleuren en kun je zien hoeveel e-mailberichten je op dat moment nog moet behandelen.

Mocht het nou zijn dat je de komende twaalf uur geen afspraken hebt staan, dan zal de Outlook-wijzerplaat laten zie wie je onlangs heeft gemaild. Met een simpele tap op het scherm krijg je direct toegang tot meer informatie. Naast de achtergrondkleuren, kun je ook nog andere, kleine dingen met betrekking tot design aanpassen, zodat je de wijzerplaat kunt vormgeven naar je eigen stijl. Je dient de app op je smartphone te installeren, waarna je de wijzerplaat op je smartwatch kunt instellen. Je vindt Outlook voor hieronder via de onderstaande link.