Microsoft heeft een update uitgebracht voor Microsoft Outlook, waardoor het vanaf nu mogelijk is e-mail te lezen op je smartwatch met Android Wear. Ook ben je in staat e-mailberichten te beantwoorden met je stem of vooraf ingestelde replieken.

Microsoft Outlook op Android Wear

Mocht je gebruikmaken van Microsoft Outlook als e-mailapplicatie op Android en heb je een Android Wear-smartwatch, dan is het goed om te weten dat beide nu beter samenwerken binnen het Android-ecosysteem. Microsoft heeft namelijk een update uitgebracht voor Outlook op Android, waardoor het vanaf nu mogelijk is e-mailberichten op je pols te lezen, zodat je niet altijd je smartphone uit je broekzak hoeft te halen. Ook ben je in staat die e-mailberichten te beantwoorden, door gebruik te maken van vooraf ingestelde replieken.

Daarnaast kunnen gebruikers ook e-mailberichten dicteren en die vervolgens als antwoord versturen. Voorheen was het alleen mogelijk Microsoft Outlook te openen op je smartwatch wanneer er een notificatie was, maar nu kun je de app ook openen wanneer je wil. Microsoft heeft aangegeven dat de uitrol van de update momenteel al begonnen is. Mocht het je te lang duren, dan kun je er ook voor kiezen de update handmatig te downloaden. Daarvoor kun je terecht op APK Mirror, waar je de nieuwste versie van de applicatie kunt vinden.