Misfit heeft een simpele fitnesstracker aangekondigd die voor een lage prijs in de markt kan worden gezet, namelijk de Misfit Flare. De fitnesstracker beschikt over enkele basisfunctionaliteiten en gooit allerlei luxere elementen overboord om de prijs te drukken.

Misfit Flare kost 60 euro

Misfit heeft een simpele fitnesstracker geïntroduceerd, genaamd de Misfit Flare. Deze tracker is in staat een aantal dingen te doen: je kunt er je stappen, calorieën en afstand mee bijhouden en ook je slaappatronen in beeld brengen. Dat zijn niet ontzettend veel functies, maar daardoor betaal je er ook niet de hoofdprijs voor: het apparaatje kost zestig euro. Luxere elementen zijn overboord gegooid om de prijs te kunnen drukken. Daardoor krijg je bijvoorbeeld geen constante herinneringen om te bewegen en ook geen andere notificaties.

Maar voor een paar tientjes meer kun je al gauw een duurder Misfit-model kopen dat die functies wel kan aanbieden, dus dit is een prima alternatief voor iemand die per se een product van Misfit wilt, maar niet van plan is daar de hoofdprijs voor te betalen. Wel beschikt de Misfit Flare over een programmeerbare knop en een groot aanraakgevoelig oppervlak waarmee je verschillende dingen kunt doen, zoals muziek pauzeren. De accu gaat vier maanden mee, maar dient daarna vervangen te worden. Het apparaat is nu te bestellen op de website van de fabrikant.