Na de release van de Misfit Vapor, de eerste volwaardige smartwatch van Misfit, is het vandaag tijd voor een nieuwe aankondiging van Misfit. Waar de Misfit Vapor een digitale smartwatch met fitnesstracker is, heeft de hybride Misfit Command een veel traditioneler uiterlijk.

Misfit is een submerk van Fossil en dat kunnen we zeker aan het design van deze hybride smartwatch zien. Volgens Misfit biedt de Command Hybrid Smartwatch het beste van twee werelden. Aan de ene kant hebben we de functies en connectiviteit van een volwaardige smartwatch, maar heeft het horloge aan de andere kant een klassiek design met een analoge wijzer.

Misfit Command gaat een jaar lang mee op één batterij

Wat opvalt aan de Misfit Command is de batterijduur. Volgens Misfit duurt het namelijk een volledig jaar voordat de batterij leeg is. De smartwatch is waterdicht tot vijftig meter en heeft alle functies aan boord die we van een moderne smartwatch mogen verwachten. Een fitness- en slaaptracker, notificaties, een alarm en instelbare notificaties voor e-mail, telefoontjes en berichten van de smartphone zijn aanwezig. Dankzij instelbare knoppen kun je ook foto’s maken, muziek afspelen of via bluetooth verbinding maken met andere apparaten.

De Misfit Command is verkrijgbaar in de kleuren Black Steel, Black Copper, Navy Blue en Stainless Steel. Consumenten hebben de keuze uit een bandje van siliconen of roestvrij staal. De Misfit Command is verkrijgbaar vanaf 28 november en is nu al te koop op de website van Misfit. Prijzen beginnen vanaf 149,99 dollar.