Misfit heeft haar nieuwste wearable gepresenteerd, de Misfit Flash Link. Opvallend aan de wearable is dat hij zo klein is, en daarom kan hij overal bevestigd worden. Ook interessant is de prijs: in Amerika kost de Misfit Flash Link slechts 20 Dollar, omgerekend ongeveer €18,50. Daarnaast brengt Misfit een nieuwe app uit waardoor je de Misfit Flash Link als extra knop kunt gebruiken.

Misfit Flash Link

De Misfit Flash Link is het broertje van de Misfit Flash, die in de herfst uitgebracht werd. Het grootste verschil tussen de twee wearables is de manier van bevestigen. De Misfit Flash heeft een band en kan dus om je pols of enkel, de Misfit Flash Link heeft een clip, waardoor je hem aan de veters van je hardloopschoenen kunt bevestigen, of je riem. Beide wearables ondersteunen alle plekken, dus als je de ene plek zat bent, kun je hem zonder problemen ergens anders gaan dragen, en blijven de resultaten accuraat.

De Misfit Flash Link heeft alle features die je verwacht van een goedkope wearable. Je stappen worden de hele dag bijgehouden, evenals de afstand die je aflegt en het aantal calorieën dat je verbrandt. De Misfit Flash Link meet 's nachts ook hoelang je slaapt en de kwaliteit van je slaap. Ook wordt de tijd aangegeven: op de Misfit Flash Link zijn twaalf LED-lampjes te vinden. Het uur wordt aangewezen door een fel oplichtend lampje, de minuten-wijzer is een knipperend lampje.

Nieuwe Link app

Tegelijkertijd heeft Misfit ook een nieuwe app gelanceerd, Link. Daarmee kun je de Misfit Flash Link als extra knop gebruiken. Via de app kun je zelf aangeven wat voor functie de knop krijgt. Zo kun je instellen dat wanneer je op de Misfit Flash Link drukt, een selfie gemaakt wordt, je muziek begint met spelen of de lampen moeten gaan branden.