Misfit en Speedo lanceren vandaag hun tweede activiteits-, zwem- en slaaptracker onder de Speedo-merknaam: Misfit Shine 2 Swimmer’s Edition, powered by Speedo, die zal worden verkocht als de Speedo Shine 2. De Speedo Shine 2 is het resultaat van een langdurige samenwerking tussen Misfit en Speedo.

Dit is de Misfit Speed Shine 2

Misfit en Speedo lanceren vandaag hun tweede activiteits-, zwem- en slaaptracker onder de Speedo-merknaam: Misfit Shine 2 Swimmer’s Edition, powered by Speedo, die zal worden verkocht als de Speedo Shine 2. De Speedo Shine 2 is het resultaat van een langdurige samenwerking tussen Misfit en Speedo. De speciale fitnesstracker voor zwemmers houdt het aantal banen bij dat een zwemmer aflegt, voor alle soorten zwemslagen. De nieuwe functionaliteiten van de tweede Speedo Shine hebben we hieronder op een rijtje gezet.

  • Een trilmotor en verlichting in meerdere kleuren, waarmee gebruikersfeedback mogelijk wordt, vorderingen en tijd kunnen worden bekeken in alle kleuren van de regenboog en gebruikers worden gemotiveerd met activiteitsherinneringen;
  • Een countdown zwemtimer: gebruikers stellen een zwemtijd in en de nieuwe Shine geeft een zacht trilalarm wanneer de training voltooid is;
  • Tekst- en telefoonnotificaties en een stil trilalarm;
  • Misfit Link compatibiliteit, waarmee de tracker een afstandsbediening voor muziek en presentaties, een selfie-trigger of een knop voor het activeren van allerlei smarthome apparatuur en webdiensten wordt.

misfit-shine-2-groot

De nieuwe Shine beschikt over verbeterde touch-responsiviteit dankzij capacitieve touch-technologie, snellere synchronisatie en een groter bluetooth-bereik. De twaalf lichten kunnen meer dan zestien miljoen kleuren weergeven en zijn fel genoeg om waargenomen te worden in direct zonlicht.

Daarnaast zal Misfit alle Misfit Ray- en Misfit Shine-apparaten gaan voorzien van de technologie voor zwemtracking van Speedo en Misfit, via een in app-aankoop van ongeveer tien euro. Met deze en toekomstige updates, kunnen Misfit-gebruikers hun app-ervaring aanpassen en verbeteren op basis van de activiteiten en functionaliteiten die voor hen belangrijk zijn.

Prijs en beschikbaarheid

De Speed Shine 2 is nu verkrijgbaar op de website van Misfit en de website van Speedo voor een bedrag van 119,99 euro.