Misfit heeft laten weten dat de Misfit Ray binnenkort van meer bandjes en andere accessoires wordt voorzien. De Shine 2 wordt ook niet overgeslagen. Ook deze wearable wordt in de toekomst voorzien van meer accessoires, die vanaf het derde kwartaal gemaakt kunnen worden.

Misfit Ray en Shine 2 krijgen meer accessoires

De Misfit Ray wordt voorzien van meer bandjes en andere accessoires. Momenteel is de fitnesstracker al te koop voor een bedrag vanaf 99,99 euro. Dan kun je kiezen uit de versies carbon black en rose gold aluminium, met een waterdichte rubberen sportband of voor 119,99 euro met een zwarte of grijzen leren band. Eind juli moeten er meer accessoires voor de wearable gaan verschijnen. De bestaande modellen krijgen dan een extra optie erbij: een groene sportband. De groene kleur doet een beetje denken aan het bos of aan het leger.

Later zullen er ook versies van de Ray verschijnen in de vorm van roestvrijstalen versies met de kleuren zilver en goud. Deze kunnen worden geleverd met zwarte en witte sportbanden. Ook heb je de keuze uit leren banden in de kleuren room, wit en zwart. De prijzen van de fitnesstrackers zullen niet stijgen of dalen. Mocht je al een Misfit Ray hebben, dan heb je ook de mogelijk de bandjes los te kopen in een pakket. Voor welk pakket je ook zult kiezen (en of dat nu om banden of kettingen gaat), je zult er ongeveer 39,99 euro voor betalen.

De Misfit Shine 2 zal in de toekomst ook worden voorzien van extra accessoires en banden. Vanaf het derde kwartaal van 2016 zal er een accessoirekit verschijnen. In het vierde kwartaal verschijnen er extra bandjes.